Še malo pa bo konec leta in moramo razmišljat o novih koledarjih. Dobra promocija za podjetja so tudi lahko koledarji. Saj na koledar lahko damo tiskat naslov podjetja, prav tako damo fotografije svojega podjetja. Pri Magma media si lahko daste tiskati svoj koledar s svojimi fotografijami. Ti koledarji niso samo namenjeni za podjetja in oglaševanje, vsak, ki ima željo po svojem koledarju ima to možnost. Leto bo hitro na koncu in na steno bomo obesili nove koledarje. Zato je čas, da začnete v to smer počasi razmišljati.

Teh tiskarn oziroma podjetij, ki tiskajo koledarje je ogromno. Ampak niso vsi tako kvalitetni, kot pri Magma media. Tukaj vam res naredijo kvaliteten in obstojen koledar z vašimi fotografijami ter napisi po želji. Vaša skrb je edino, da izberete 12 najbolj priljubljenih fotografij. Med toliko fotografij, ki se nam čez leto nabere je res to ena najtežja odločitev. Sedaj, če to delate za svoje podjetje, mogoče ni tako težko. Če še nimate nobene fotografije, lahko začnete v to smer razmišljati. Mogoče naredite kakšno skupinsko fotografijo s sodelavci, mogoče fotografirate izdelke, ki ponujate oziroma s čim  se ukvarjate.

tisk koledarjev

Tisk koledarjev poteka zelo hitro in, kot sem omenila že nekaj krat kvalitetno. Ko izberete fotografije jih daste v mapo in pošljete na njihov naslov. Takrat pa oni začnejo z delom in tisk koledarjev se začne. Pravijo, da jih lahko že v 24 urah naredijo in so tudi že pri vam doma. Časa je še ogromno, zato razmislite kaj boste dali za fotografije. Vam je ljubša narava, mogoče živali, gradovi ali drugi spomini, ki ste jih naredili. Zakaj se tudi vi letos ne bi odločili za tisk koledarjev. Koledar je lahko tudi lepo darilo prijatelju, sorodniku ali sodelavcu. Stisnite na spletno stran in poglejte kaj vam ponujajo za ta denar in kaj morate narediti, da bo vaš koledar letos nekaj posebnega.