Lasulje naredijo vaše lase bogatejše, naenkrat lahko postanete drugačna oseba ali če nimate las, jih takoj dobite. Kupite pa jih tukaj https://vipbejba.si/lasulje/ in izberete katero koli barvo, obliko in dolžino. Imate lahko originalne lase ali sintetične. Lasulje je lahko namestiti in nositi. Najprej izberite vrsto lasulje. Obstajajo tri glavne vrste lasulj: s polno čipko, z delno ali sprednjo čipko in brez čipke. Obstajajo tudi trije glavni materiali, iz katerih so lahko izdelani in sicer človeški lasje, živalske dlake in sintetični lasje. Vsaka vrsta lasulje ima svoje prednosti in slabosti, zato se prepričajte, da kupite lasuljo, ki vam najbolj ustreza.

lasulje

Celotna čipkasta lasulja je izdelana s čipkasto mrežasto kapico, lasje pa so všiti vanjo. Zagotavlja naravno linijo las, pogosteje je narejena iz človeških ali živalskih dlak in jo je lažje oblikovati, ker jo lahko razdelite kjer koli. Te lasulje omogočajo tudi več udobja, ko jih nosite, saj bolj dihajo. Slaba stran je, da so lahko te lasulje pogosto veliko dražje od drugih vrst lasulj.

Sprednja ali delna čipkasta lasulja je narejena s čipkasto mrežico spredaj namesto naokoli. Daje vam naravno linijo las na čelu, vendar je okoli glavnega dela glave izdelana iz bolj trpežnih materialov. Te lasulje so lahko izdelane iz katerega koli materiala, kot so človeški, konjski, brazilski ali sintetični materiali, in so cenejše kot polne čipkaste lasulje. Slaba stran je, da te lasulje niso tako naravnega videza kot polna čipka in jih je zaradi načina izdelave lasulje težje oblikovati.

Lasulje brez čipke so izdelane iz materialov, kot je najlonska mreža. Te lasulje je mogoče izdelati iz katere koli vrste lasnega materiala, so bolj trpežne in veliko cenejše od drugih lasulj. Slaba stran je, da te lasulje niso videti tako realistične kot druge lasulje in se ne zlijejo z lasmi tako zlahka kot čipkaste lasulje. Z lahkoto jih namestite in izgledate res šik, trendovsko ter vedno nekoliko drugače.