Betonski lovilec olj – cena je primerljiva s plastičnim. Če pogledamo vse parametre, je betonski lovilec dosti bolj vzdržljiv od plastičnega in skorja neuničljiv ter večen. Kako izgleda in kako ga naročiti poglejte na tej povezavi https://cistilnanaprava.com/lovilec-olja/, kjer boste dobili vse potrebne informacije. Za lovilec olj – cena je odvisna seveda od zmogljivosti in velikosti tega lovilca. Za hiše je lahko manjši, medtem ko za delavnice, kuhinje, javne prostore in površine kot so garaže in bencinske črpalke, opa mora biti bistveno večji lai pa jih namestijo celo več. V takih pogojih je tudi zakonsko predpisan in nujen zaradi varovanja okolja.

lovilec olj - cena

Če imate domačo kurilnico, kje je možen iztek olja, potem je za lovilec olj – cena odvisna od tega, kako veliko cisterno za olje imate. Toliko večji mora biti lovilec, ki je primerno nameščen v notranjosti stavbe. Lovilec je narejen tako, da ločuje vodo in olje, ki plava na vrhu, zato gre naprej le čista voda, ker lovilec olje zadrži. Tako ga lahko poberete in odpeljete na varno mesto razgradnjo olja, pa naj bo industrijsko ali jedilno olje. Na ta način boste zadostili zakonom in inšpekcijskemu pregledu ter seveda zavarovali naravo in pitne vode, ki jih vsi potrebujemo.

Manjši lovilec olj – cena je nižja od velikega in zahtevnega, ki je tudi namenjen posebnim oljem ter nevarnim snovem. Katerega se namesti, bodo povedali strokovnjaki, ki si bodo ogledali vašo situacijo. Za velik in zahteven lovilec olj – cena bo nekoliko večja vendar vseeno ne tako velika, kot če se uniči narava in nekaj časa ne moremo piti vode ali pa da poginejo živali in rastline, ki se ne bodo mogli obnoviti nekaj let ali celo nikoli. Splača se vam poskrbeti za kakovosten lovilec, ki bo deloval dolgo, ki ga boste z lahkoto čistili in bo zares vodo odplaknil ter zadržal olje. Nekateri morajo imata tudi bajpase zaradi odvajanje velikih količin vode.