Opremljanje stanovanje ni najlažje delo, posebej ko hočemo vse sami postoriti oziroma, ko na novo gradimo svoj dom. Ko kupiš opremljeno stanovanje dodamo kakšen dodatek ali čez leta se odločimo za spremembe, je vse lažje. Jaz mislim, da je najtežje opremit kopalnico. Tukaj si nekako s prostorom obremenjen, je manjši prostor in radi bi včasih preveč vsega dali v njo. Kopalnice so naš prostor za intimo in bolj namenjene domačim, kot drugim gostom. Zato se ne sekirat kakšno boste izbrali in kaj boste dali v njo, naj je po vašem okusu.

Kopalnico imamo danes že vsi, kar je bilo nekoč drugače. Postale so nekatere pravo razkošje. Tukaj se odvija naša intima in nekako sproščanje. Res je, da se v njej umivamo, zato pa mora biti tudi malo drugačna. Malo težje jo je opremiti, če imamo prostor malo manjši. Ampak se da tudi lepo opremiti in smo v njej sproščeni. Kopalnice ne menjavamo zelo pogosto, zato se res odločite za tako, ki vam bo služila ob vašem sproščanju in uživanju. Ni lepšega, kot se spočiti v kadi in mogoče uživat ob kozarčku vina, lahko tudi v dvoje.

kopalnice

Kopalnice pri nam doma so zelo različne. Tudi je odvisno kaj vse v njo vstavimo. Navadno je to kad ali tuš kabina, umivalnik z armaturo, kašna omarica in seveda straniščna školjka. Nekateri imajo ločeno stranišče z kopalnico, ampak nas je malo takih. Navadno položimo ploščice po celotni kopalnici. Ne bom kvasila kaj vse mora biti v kopalnici, to vsak sam ve in se bo pravilno odločil. Malo si poglejte spletno stran in boste mogoče našli idejo ter se pravilno odločili. Kopalnice naj so čim bolj preproste in prilagojene vašem občutku. Naj bo enobarvna ali pisana bo vaša in vi boste v njej uživali. Naj bo velika ali mala vseeno je samo da je vaša kopalnica.