Izjemno uporabna tehnološka naprava, ki ne sme manjkati v nobenem domu, je videofon. Ta namreč poskrbi, da imate popoln nadzor nad svojim domom in njegovo bližnjo okolico. Videofon se najpogosteje uporablja prav za nadzor nad različnimi zunanjimi področji, kot so  dovozne poti, glavni in zadnji vhod, dela ob bazenu ali vrtu ipd. Z njegovo pomočjo boste brez težav preverili identiteto obiskovalca in ga spustili v svoj dom.

Pri podjetju Acenta d.o.o. vam ponujajo videofone in WiFi domofone priznanih proizvajalcev Bticino in Legrand. Ti temeljijo na tehnologiji dvožilnega sistema, poleg tega pa združujejo številne pametne rešitve, ki preprosto ne smejo manjkati v vašem domu. Njihovi kvalitetni domofonski sistemi omogočajo povezljivost zunanje enote z več notranjimi enotami. To pomeni, da boste lahko v primeru prihoda obiskovalca, le tega preverili in spustili skozi vrata iz praktično kateregakoli prostora vašega doma. Odlično, nič več tekanja na vhodna vrata.

videofon

Izberite pravi videofon zase

Videofoni se med seboj razlikujejo in so tako primerni za različne stranke. Če si želite svoj dom opremiti s kar najbolj učinkovito in vašim navadam prilagojeno napravo, potem dobro razmislite, kaj od nje sploh pričakujete. Današnji videofoni se namreč ponašajo s številnimi uporabnimi funkcijami, ki so primerne za različno zahtevne kupce.

Svetujemo vam, da pred nakupom dobro premislite, kakšne so vaše navade, kaj si želite, da vam videofon omogoči, kaj pogrešate v svojem domu ipd. Nato pa si oglejte pestro ponudbo različnih domofonov, pri izbiri pa se obrnite na strokovnjaka, ki vam bo znal ustrezno svetovati. V ponudbi podjetja Aceta d.o.o. so vam na voljo domofoni z barvnim zaslonom, govorno funkcijo, LED osvetlitvijo polja, dežnim ščitom in možnostjo brezstičnega odpiranja vrat. Oglejte si njihove visokokakovostne domofone in se pustite prepričati njihovim edinstvenim funkcionalnostim:

 • aktivacija ključavnic,
 • aktivacija relejev za razsvetljavo ali drugih bremen,
 • pregled kamer,
 • klic zunanje enote,
 • domofonska tajnica,
 • interkom,
 • preusmeritev klica domofona na iOS/Android napravo,
 • upravljanje funkcij domofonskega sistema z iOS/Android napravo,
 • povezava s slušnim aparatom,
 • funkcija kontrole dostopa s tipkovnico,
 • RFID čitalnik ali čitalnik prstnih odtisov.

videofon

Videofon, ki prepriča

Verjetno se tudi vi sprašujete, kakšen sploh je dober videofon? Takšen, ki se lahko pohvali z vrhunsko kvaliteto, ima dolgo življenjsko dobo, je zelo odporen na zunanje vremenske razmere, vzdržljiv ter izdelan po najvišjih standardih varnosti ter kakovosti. Poleg tega pa vam sodobni domofoni omogočajo povsem enostavno, priročno in uporabniku prijazno uporabo. Vaš dom z njihovo pomočjo postane še bolj funkcionalen in prilagojen udobnemu bivanju celotne družine.

Poleg odličnih naprav, vam pri Aceta d.o.o. ponujajo tudi strokovno in hitro vgradnjo. Poleg same kakovosti kupljene naprave, je za brezhibno delovanje videofona ključna strokovna montaža. Sama vgradnja je namreč sestavljena iz več ključnih korakov, ki morajo biti ustrezno izpeljani  Po končani montaži tudi pospravijo, tako da vi ne boste imeli nobenega dodatnega dela s čiščenjem. Svoj novi domofon boste tako lahko začeli uporabljati takoj po vgradnji.