Spletna trgovina www.topohistvo.si je blagovna znamka podjetja Šmigoc, ki že več kot 25 let nudi pohištvo priznanih domačih in tujih proizvajalcev. Vedno so v iskanju novosti, spremljajo tržne trende in se udeležujejo mednarodnih pohištvenih sejmov, kot so imm Cologne v Nemčiji, Salone Internationale del Mobile v Italiji in M.O.W. v Nemčiji.

S spletno trgovino ToPohistvo.si želijo omogočiti prijazen in enostaven dostop do pohištva in opreme za dom širokemu krogu kupcev. Ponudba je prilagojena tako zahtevnim kot manj zahtevnim kupcem, vključno z mlajšimi in starejšimi uporabniki. Nenehno širijo svojo ponudbo z izdelki, ki sledijo najnovejšim svetovnim trendom na področju opreme doma, pri čemer je njihova glavna skrb zagotavljanje najboljše cene za izbrano kakovost.

Topohistvo

Pri opremljanju doma se pogosto soočamo z izzivom izbire pohištva, ki ustreza našim potrebam po udobju, funkcionalnosti in estetiki. Pravilna izbira pohištva je ključnega pomena za ustvarjanje prijetnega in harmoničnega doma, zato je pomembno, da se osredotočimo na osnovne kose, ki bodo oblikovali naš notranji prostor.

Kakovostna sedežna garnitura

Udobno oblazinjeno pohištvo je ena najpomembnejših investicij pri opremljanju doma. Prostorna, udobna in kakovostna sedežna garnitura postane središče dnevnega prostora, kjer se sproščamo, zabavamo in družimo z najbližjimi. Pri izbiri garniture je pomembno upoštevati velikost prostora, stil opreme in osebne preference. Na voljo so sedežne garniture različnih postavitev (v L ali U), kavči, dvosedi, trosedi, fotelji, ali kombinacija teh kosov.

Jedilna miza in stoli

Jedilnica je prostor, kjer se družina in prijatelji zbirajo ob obrokih, zato je opremljanje z ustrezno jedilno mizo in udobnimi stoli ključnega pomena. Velika miza omogoča udobno sedenje za vse goste, udobni stoli pa prispevajo k prijetnemu vzdušju in udobju med obedovanjem. Jedilne mize so lahko majhne ali velike, okrogle, ovalne ali pravokotne; lahko so fiksne ali raztegljive.

Postelja in vzmetnica

Izbira postelje in vzmetnice je ključna za kakovosten spanec in splošno dobro počutje. Kakovostna postelja, ki ustreza vašim potrebam, skupaj z dobro vzmetnico, zagotavlja udoben in zdrav spanec. Pri izbiri bodite pozorni na velikost, material in dizajn, ki se najbolje prilega vaši spalnici in življenjskemu slogu.

Kakovostna postelja in vzmetnica

Za kakovosten spanec in počitek sta ključna dobra postelja in vzmetnica. Pri izbiri postelje je pomembno upoštevati velikost prostora, ergonomijo in slog opreme. Na voljo je širok izbor ležišč in vzmetnic, ki ustrezajo različnim potrebam. Investicija v udobno posteljo pozitivno vpliva na zdravje, počutje in kakovost spanca. Ne smemo pa pozabiti tudi na kakovostno letveno dno, ki dopolnjuje celoten spalni sistem.

Organizacija z garderobno omaro

Garderobna omara je nepogrešljiva za organizacijo in shranjevanje oblačil ter dodatkov. Pri izbiri omare je treba upoštevati potrebe po shranjevanju, velikost prostora in slog opreme. Modularni sistemi omar, kot jih ponuja proizvajalec Jela, omogočajo maksimalen izkoristek prostora in prilagoditev vašim potrebam.