Podjetje ABC rent a car – Europcar Slovenija se ponaša z raznoliko ponudbo vozil za najem. Ponudbo si oglejte na https://www.europcar.com/sl-si. Poleg tega se podjetje usmerja tudi v trženje počitnic na podeželju in organizacijo poslovnih srečanj. Podjetje ABC rent a car je bilo ustanovljeno leta 1989 v bivši Jugoslaviji kot prvo zasebno podjetje za izposojo avtomobilov. Leta 1997 se je podjetje razširilo tudi na področje turističnih agencij, specializiranih za receptivni turizem, kar je omogočilo nadaljnjo rast in razvoj.

Leta 2001 je podjetje pridobilo franšizo Europcar, kar je dodatno utrdilo njegov položaj na trgu. Danes deluje kot družinsko podjetje in je eno izmed vodilnih podjetij za najem vozil v Sloveniji.

Europcar

Vozni park

Podjetje zaposluje več kot 25 ljudi na različnih področjih. Trenutno ima 10 poslovalnic po vsej Sloveniji, kjer prijazno osebje nudi pomoč in svetovanje pri najemu vozil. Na voljo je več kot 300 vozil različnih znamk in kategorij, kar omogoča široko izbiro za različne potrebe in želje strank. Najem vozila v Sloveniji vam omogoča nepozabno raziskovanje te slikovite dežele. Odkrijte živahno prestolnico Ljubljano, ki je bila leta 2016 razglašena za zeleno prestolnico Evrope. Razvajajte se v številnih slovenskih zdraviliščih ali obiščite svetovno znane naravne znamenitosti kot so Postojnska jama, Škocjanske jame in Blejsko jezero.

Prednosti izbire Europcar v Sloveniji

Europcar v Sloveniji vam omogoča enostavno spletno rezervacijo. Izbirate lahko med različnimi možnostmi najema, vključno z dnevnim, tedenskim, mesečnim ter kratkoročnim in dolgoročnim najemom. Na voljo je tudi storitev hitrega prevzema vozil, kar vam omogoča, da hitro in enostavno pridobite vozilo, ki ga potrebujete. Europcar se ponaša z voznim parkom, ki ponuja široko paleto vozil različnih znamk in kategorij. Tako lahko vedno najdete vozilo, ki ustreza vašim potrebam, ne glede na to, ali potrebujete majhen avto za mestno vožnjo ali večje vozilo za družinske izlete.

Celodnevna asistenca

Europcar poleg ugodnega najema vozila poskrbi tudi za vašo varnost in udobje na cesti. Vozila so redno vzdrževana in servisirana, povprečna starost vozil pa je manj kot šest mesecev. Za brezskrbno vožnjo z najetim vozilom v Sloveniji vam nudijo 24-urno asistenco. V primeru težav ali okvare pokličite po telefonu in sporočite težavo. Glede na situacijo bodo vozilo popravili ali vam zagotovili novo.