Če iščete nove ročne ure in si že nekaj časa želite imeti kakšno bolj kvalitetno in po modnem stilu, so ročne ure na spletni strani Super ura prava izbira za vas. V svoji ponudbi imajo širok izbor ženski in moških ur, na izbiro analogne ali digitalne poceni ročne ure, da ne boste več zamujali na sestanke večerje ali pa kam drugam. Ure so postale kar popularen moden dodatek, ki jih lahko kombiniramo na različne načine. Poleg tega da je moden dodatek, nam pomaga da ne zamujamo in sprašujemo druge koliko je ura ali pa iščemo svoj mobilni telefon…

ročne ure

Dan danes imamo ročne ure že v vseh možnih barvah oblikah in dizajnih. Moderne so postale tudi pametne ročne ure, ki imajo razne funkcije za slikanje, klicanje, branje sms sporočil, štejejo vam lahko korake ter vas opomnijo, če se premalo gibate, koliko kalorij ste porabili v celem dnevu glede na to koliko ste se gibali kar pa prebere iz vašega srčnega utripa in lokacije in tako naprej. Še vedno pa so nekako boljše klasične ročne ure, ki vas naredijo tudi malo bolj odrasle oziroma vas ljudje lahko jemljejo resneje. Na voljo nam je veliko blagovnih znamk, ki se razlikujejo po ceni ki so lahko vse čez 1000 evrov in več ker so narejene iz čistega zlata ali pa drugega materiala.

Klasične ročne ure imajo še eno prednost, saj imajo daljšo življenjsko dobo, ker, če neha delti ji le zamenjamo baterijo ali pa jo peljemo urarju, kateri nam jo v kratkem času popravi. Pametne ročne ure pa se lahko hitro uničijo ali pa tudi ne, vendar, ko se potem ni možnosti, da jo nazaj ”oživim” ali popravimo, ker so malo bolj zapletene. Prav tako pa jih moramo skoraj vsak dan ali pa enkrat tedensko (odvisno od uporabe) napolniti, ker se jim sprazni baterija tako kot pri telefonu na primer.