Potrebujete dodatek , ki bo vaš dom poživel ter mu prinesel dodatno udobje? Moderni in zelo udobni počivalniki so to, kar potrebujete. Domize ima za vas široko ponudbo počivalnikov ter foteljev za maksimalno udobje doma. So elegantnih dizajnov in se bodo odlično prilagodili vam ter vašemu stilu hiše in sob. Zagotavljajo vam sprostitev ter počitek v stilu. Izbirate lahko med različnimi materiali, ki so zelo obstojni in vzdržljivi ter maksimalne kvalitete. Počivalniki so odlični za sproščeno branje, relakseranje ter počivanje ob koncu dneva.

Počivalniki so poleg odlične kvalitete dobro oblazinjeni ali pa prevlečeni z umetnim usnjem, kar vam zagotavlja enostavno čiščenje brez stresa. Ker vam želi ekipa Domize zagotoviti čim več sproščanja, so nekateri fotelji oblikovani tako, da se prilegajo ledvenemu delu vaše hrbtenice ter tako nudijo popolno podporo vašemu telesu.

počivalnik

Med široko ponudbo lahko izbirate med različnimi stili foteljev, barvami, postavitvami naslonjal, dizajni… Zaradi modernega ter elegantnega izgleda, počivalnik poživi, popestri ter popelje skupaj katero koli sobo. Odlično se podajo v pisarne, kabinete, spalnice, dnevne sobe…

Kakšen fotelj naj izberem? Pred nakupom si umislite, kam bi ga radi dali. Glede na to boste kasneje ugotavljali kakšno barvo počivalnika želite ter kakšen stil bi se vklopil v vašo sobo. V primeru, da nebi vedeli kakšnega izbrati, pa vam ekipa Domize vedno priskoči na pomoč. Posvetujete se lahko z njihovimi strokovnjaki, ki vam bodo svetovali ter pomagali dokler ne najdete idealnega počivalnika za vas.

Že razmišljate o nakupu? Kakovostni počivalniki so prav tako cenovno prijazni. Za njihovo ceno boste pridobili na maksimalni kvaliteti, udobju ter počitku. Z mislijo, da vas doma čaka fotelj, ki vam ponuja stoodstotno relaksiranje, se boste ob prihodu domov še rajši posedeli, ulegli na vaš fotelj ter si vzeli zaslužen počitek ter premor od napetega dneva.