Imate doma kovinske odpadke, za katere ne veste, kam bi jih odpeljali, odločite se za hiter odkup kovin, rešitev s katero boste še nekaj zaslužili in si priskrbeli lepši jutri. Odkup kovin je zasnovana tako, da na en mah reši več vaših težav, hkrati pa poskrbi za zadovoljstvo na več ravneh. Vi se boste rešili nepotrebne navlake, ki se vam nabira bodisi doma bodisi v industrijskem ali gospodarskem objektu in njegovi okolici. Podjetje Krizant d.o.o. pa vam kovine pošteno plača, vsi skupaj pa na ta način poskrbite, da se kovina ne zavrže, temveč se jo reciklira in ji s tem da novo priložnost za uporabo. Za nekatere kovine velja, da kljub večkratni reciklaži ne izgubljajo svojih dobrih lastnosti, kar je super, kajne.

odkup kovin

Odkup kovin – katere kovine pridejo v poštev?

Bi želeli svojo navlako prodati in vas zanima, katere kovine podjetje odkupuje? Lahko rečemo, da skorajda ni takšne, ki je ne bi odkupili. Odkupujejo torej: cink, baker, medenino, svinec, aluminij, železo, jeklo in tudi druge. Na tem mestu povejmo, da odkupijo tudi različne kable, saj se v njih skrivajo kovine, ki jih lahko reciklirajo in ponovno uporabijo. Je pa pri vseh surovinah, ki bi jih želeli prodali, treba poudariti, da boste za kvalitetnejše in čistejše kose kovine dobili več kot za kose slabe kakovosti, ki so umazani, oksidirani ali rjaveči. Enako velja tudi za kable, da boste več iztržili s takšnimi, ki ste jih že ‘olupili’ oziroma notranje žice ločili od ovojne zaščite. V podjetju svetujejo, da v odkup kovin ponudite dobro očiščene kovine, v kolikor je to seveda mogoče. Podjetje vam bo ponudilo ceno za odkup pripravljene kovine, ob samem ogledu vaših odpadnih kovin oz. na licu mesta.

Odkup kovin – kako zaslužiti več

V podjetju Krizant d.o.o. so za vas pripravili nekaj nasvetov, da bi za odpadno kovino prejeli kar največ.
• Pred odvozom pripravite kable za odkup kovin.
• Poskrbite, da je vaša odpadna kovina dobre kvalitete, saj boste tako zaslužili več.
• Zelo cenjena kovina je baker, kar prinese tudi več zaslužka.
• Odkup kovin zaupajte preverjenemu podjetju, kot je podjetje Krizant d.o.o.

Odkup kovin – naročite prevzem

Zato, če vas zanima odkup kovin, stopite v stik s podjetjem in sicer tako, da na njihovi spleti strani izpolnite obrazec za povpraševanje ali jih kontaktirate na telefonsko številko 040 684 500 ali pa jim pišete na elektronski naslov info@odkupkablov.si. Z veseljem vam bodo odgovorili na vsa morebitna vprašanja in vam pomagali poiskati najboljšo rešitev za vaše težave. Zato tudi, če nimate obrtne delavnice ali domače garaže, se zagotovo tudi pri vas doma najde kar nekaj kosov kovine, ki so primerni za odkup kovin. Zato ne čakajte, ampak se odločite za ‘čistko’ že danes in ne šele spomladi, s pomočjo katere lahko nekaj tudi zaslužite. Kaj si lahko še sploh želite boljšega, znebite se odpadkov in ob tem še nekaj zaslužite, kovine pa gredo v reciklažo in ponovno uporabo.