Si želite indukcijsko kuhalno ploščo pa ne veste katero izbrati? Miele je zagotovo dobra izbira, saj je izredno fleksibilna in se prilagaja prav vsem kuhinjskim površinam.

Indukcijska kuhalna plošča Miele namreč nima vnaprej določenih kuhalnih polj. To pomeni, da jo lahko uporabljate po celi površini, kar pomeni, da je uporaba kar se da fleksibilna. Svojo posodo za kuhanje namestite kar najbolje v vsaki situaciji in vedno točno tako, kot želite. Na poljubno mesto lahko postavite do šest loncev, ponev in pekačev. Kuhalne plošče so na voljo v različnih širinah.

Kuhalne plošče Miele

Fleksibilna kuhalna plošča pa prinaša tudi fleksibilno upravljanje: upravljalni elementi se z inteligentnim prepoznavanjem posode pojavijo vedno na pravem mestu – ne glede na to, kje je nameščena posoda. In to z veliko eleganco, saj je upravljalni element viden samo, če je posoda nameščena. Upravljalna lestvica je vedno nedvoumno dodeljena in sledi posodi, tudi če jo prestavite. Vse kuhalne plošče vam nudijo tudi pomoč. Funkcija pomoči vam namreč omgoča, da svojo posodo namestite na idelano mesto. Tako optimizirate postopek kuhanja, saj se izognete neželenemu uravnavanju moči zaradi neugodnega položaja posode. SilentMove pa zagotavlja, da pri premikanju posode ni neprijetnih zvokov. Oznake od spodaj pa ne poskrbijo le za eleganten dizajn, temveč ekstremno gladko površino – ki jo lahko tudi posebej enostavno čistite.

Kuhalne plošče Miele imajo intuitivno upravljanje, ki kuhanje naredi enostavno. Obstaja 5 različnih upravljanj. SmartSelect White, SmartSelect, ComfortSelect, EasySelect in upravljanje z gumbi. Vsem je skupno hitro in preprosto nastavljanje stopenj moči in časov.

Bi radi kuhalni plošči dodali tudi pečico? To je seveda mogoče. Kako, kam in na kakšen način boste postavili kuhalno ploščo, je odvisno od vaših preferenc in želja. Kuhalne plošče brez lastnega upravljanja so vedno kombinirane s podplutno pečico. Upravljalni elementi za kuhalno ploščo so v zgornjem območju pečice. Kuhalne plošče, ki jih lahko kombiniramo s podplutno pečico, so na voljo kot električne in indukcijske kuhalne plošče. Večino plošč pa lahko namestite tudi neodvisno od pečice. Prostor pod kuhalno ploščo lahko uporabite za predale ali omarico. Tako ste pri načrtovanju svoje kuhinje povsem fleksibilni.

Indukcija – za individualne kulinarične preference

Pri kuhanju z indukcijo nastaja toplota neposredno na dnu posode. Kuhalna plošča poleg tega avtomatsko zazna velikost posode. Izgub energije zato praktično ni. Kuhanje je tudi posebej varno, saj območje poleg kuhalnega polja ostane razmeroma hladno. Indukcija omogoča marsikaj: z dodatnimi značilnostmi opreme Miele ponuja posebno udobje. Kuhalne plošče TempControl na primer naredijo praženje tako preprosto, kot ni bilo še nikoli, saj se v ponvi ves čas ohranja stalna temperatura. In z izjemnima funkcijama Booster voda zavre v rekordnem času.

Še več podatkov o kuhalnih ploščah Miele si lahko preberete na https://www.miele.si/gospodinjski/kuhalne-plosce-1492.htm.