Kadar se boste odpravljali na izlet po čudoviti Dolenjski, morate v svoj izletniški načrt vključiti tudi dobro hrano. Oštarija Herbelier je nova restavracija oziroma kar oštarija, ki ponuja na videz moderno hrano in še kako okusno. Oštarija Herbelier sodeluje z okoliškimi kmetijami in ima na voljo vedno svežo zelenjavo in tudi druge surovine kot so meso, ribe, žita in tako dalje. Oštarija Herbelier nosi  prepoznavni znak in to je dobra volja, saj gosti vedno odidejo zadovoljni in nasmejani in se z veseljem vrnejo nazaj. Nudijo več hodne menije z pravim razmerjem med kakovostjo in ceno. Tukaj ne boste pustili celega premoženja, odšli pa boste z nasmehom do ušes in prijetno polnim želodčkom.

Oštarija Herbelier ni klasična oštarija, saj tukaj ne boste dobili klasičnih jedi, ki jih po navadi naročate v gostilnah. Tukaj boste deležni prav posebnih kombinacij sestavin, nad katerimi boste navdušeni. Kombinacije, ki jih sami doma ne bi poskusili, surovine, ki jih ne bi uporabili, saj sploh ne veste kako. Oštarija Herbelier pa vam ponuja prav to, nekaj drugačnega, nekaj še kako okusnega, pravo razvajanje za brbončice. Ker pa zaposleni z veseljem opravljajo svoje delo vam bodo polepšali celotno izkušnjo in se boste radi vrnili. Vsekakor vam priporočamo da si prej zagotovite svoj prostor in rezervirate mizo, saj se oštarija Herbelier hitro napolni.

Ko boste enkrat doživeli izkušnjo tako kot tukaj, boste radi priporočali oštarijo tudi svojim prijateljem. In tako gre reklama od ust do ust in so kapacitete oštarije hitro zasedene. Oštarija Herbelier je torej pravo doživetje. Čim prej pojdite na izlet na Dolenjsko in obiščite to čudovito oštarijo. Lahko pa izlet pustite za drugič in peljete na razvajanje samo svoje brbončice in uživate v prijetnem vzdušju. Naj bo sonce, dež ali mraz tam bo vedno dobra volja in odlična hrana. Ne vem kaj še čakaš, hitro si rezerviraj mizo in se odpelji v oštarijo Herbelier.