Včasih imamo doma kakšen paket, ki bi ga morali hitro kam dostaviti. Hitra dostava s tine.si je v Sloveniji že 20 let. Ali pa bi včasih moral do nas kateri paket hitro prispeti. Najprej pomislimo na pošto ali pa nam na misel pride hitra pošta. Imamo pa še kar nekaj ponudnikov, da nam dostavljajo različne pakete ali pisma.

hitra pošta

Še niste slišali za njih? Saj so najhitrejši v dostavi po celotni Sloveniji in tudi po Evropi. Dostavijo vam pisma, prav tako tudi pakete, ki tehtajo vse do 1.300 kg. Če sedaj pridejo po vaš paket vam ga dostavijo v 24 urah, odvisno kako daleč potuje vaša pošiljka. Če jih sedaj kontaktirate vam v 30 minutah odgovorijo na vsa vprašanja. Vso vašo pošto boste lahko sledili, dobite številko in z lahkoto vidite kako daleč je vaš paket.

Če ste doma v Ljubljani in se ne bi radi sami prevažali ter komu dostavili kakšno darilo.  Je ta hitra pošta sigurno najbolj primerna za vas. V roku 1 ure bo darilo dostavljeno. Prenašajo tudi različni material za laboratorije, razna zdravila, razne aparate za servis. Prenašajo tudi kakšne dokumente iz sodišč, ambasad, notarjev. Saj so zelo hitri in tudi zanesljivi. Tako hitro vam iz enega dela Slovenije na drugi konec ne bo pripeljal vaše pošte. Še isti dan vam lahko dostavijo, pravijo da nekje od 3 do 6 ur bo paket že na naslovniku. Zato pa obstaja hitra pošta, saj že ime pove da so hitri. Malo dlje bo hitra pošta dostavila večje pakete, te so namenjeni poslovnim uporabnikom. To so paketi v večjih skladiščih ali pisarni. Ne se bat v 24 urah bo na pravem naslovu. Tudi za tujino je hitra pošta zelo primerna. Odločite se lahko za expresno, ki bo dostavljena 1 do 3 dni ali standardno ta pa nekje od1 do 6 dni. Če vas zanima cena dostave, je najboljše da jih pokličete in vam bodo povedali točen znesek.