Vrtno pohištvo je tisti del terase, ki obiskovalcu ponavadi najprej pade v oči. Glede na velikost vrta ali pa dvorišča, se lahko odločite, kakšno bo vaše vrtno pohištvo. Lahko je enostavno, sestavljena samo iz mize in stolov, lahko pa si omislite celo sedežno garnituro.

 

vrtno-pohistvo

Udobno vrtno pohištvo po ugodni ceni lahko dobite pri različnih ponudnikih. Vrtno pohištvo je fajn imeti na vrti ali pa na terasi, zato, da lahko uživamo v dolgih poletnih dneh na zraku. Omislimo si lahko različne vrste pohištva, odvisno od tega, v kakšne namene in kako pogosto bo uporabljen. Če ste navajeni, da pred hišo samo na hitro spijete kavico, potem je dovolj, da imate samo mizo in stole. Če pa radi bolj uživate, potem je za vas vrtna sedežna garnitura. Lahko si omislite tako, ki je sestavljena iz mize, okrog pa ima sedežni sestav, ki je lahko oblazinjen in še dodatno okrašen z blazinami. Malo bolj moderno vrtno pohištvo je idealno tudi, če imate večkrat obiske, saj je dovolj veliko, da se vsi udobno namestite in uživate na svežem zraku. Tudi otroci radi tako uživajo, ali pa se samo po igri pridejo spočit na vrtno sedežno.

Preden kupite vrtno pohištvo, ne pozabite izmeriti prostora, kamor ga boste postavili. To je pomembno zato, ker se hitro lahko zgodi, da kupite garnituro, ki vam je všeč, vendar je prevelika za na vašo teraso in jo boste morali zamenjati. Vrtno pohištvo mora biti dovolj veliko, da ima vsak član družine svoj sedež, hkrati pa mora biti dovolj majhen, da je okrog njega še vedno dovolj prostora za normalno premikanje. Izbirate lahko med lesenimi garniturami, zelo lepe so take iz ratana, lahko pa izberete kovinske in jih oblazinite.

Vrtno pohištvo je lep dodatek na vaši terasi ali pa na vrtu, poleg tega pa služi tudi kot kotiček za počitek.