Je v vašem domu čas za menjavo talnih oblog? Vas je široka ponudba na tržišču zmedla in ne veste kaj bi izbrali? V današnjem članku vam bomo predstavili material, ki zaradi svojih izjemnih lastnosti prekaša celo laminat in parket. Spoznajte vinil, trpežen, enostaven za vzdrževanje in izjemno odporen na vse zunanje vplive.

vinil

Vinilna obloga je primerna za čisto vsak prostor v vašem domu.

Vsestranski material

Vsestranskost, ki jo ponujajo vinilne talne obloge je resnično izjemna. So idealna rešitev za prostore z večjo količino vlage, saj ne vpijajo vode. Končno boste lahko pozabili na nastanek vodnega kamna in plesni v vaši kopalnici. Lastnosti vinila blagodejno vplivajo na ljudi, ki imajo težave z alergijami, poleg tega pa se omenjena obloga ponaša z izjemno odpornostjo na poškodbe. Toliko prednosti ne boste našli pri nobeni drugi vrsti talnih oblog. Nadaljujte z branjem in se prepričajte.

Široka ponudba za vsak dom

Pobrskajte po internetu, kjer boste našli pestro izbiro vinilnih oblog. Oblikovane so po zadnjih smernicah mode, zato se bodo zagotovo odlično podale v vaš dom. Številne barve, vzorci, dimenzije in debeline ponujajo popolno ujemanje z vašim prostorom. Poiščite imitacije naravnih materialov in združite domačnost s funkcionalnostjo. V odprte prostore vašega doma se bo odlično podal vinil z imitacijo lesa belega bora, živahne barve pohištva pa lahko združite z imitacijo lesa mediteranskega bora. Možnosti je ogromno, zato ne odlašajte in naročite svojo talno oblogo še danes.

Prihranite čas z enostavnim vzdrževanjem

Vinil talne obloge omogočajo enostavno čiščenje in vzdrževanje, saj so narejene iz izjemno trpežnih materialov. Pozabite na impregnacije in ostale negovalne postopke. Vaša tla ne bodo občutljiva na praske in razbarvanja, zato bodo tudi po nekaj letih izgledala kot nova. Očistite jih le z vlažno krpo in kančkom nežnega čistilnega sredstva. V primeru, da bi prišlo do poškodbe tal, boste na enostaven način zamenjali le poškodovani del.

Očistite tla z vlažno krpo in zasijala bodo v vsej svoji lepoti.

Kombinacija kakovosti in cenovne ugodnosti

Mogoče je včasih veljalo, da je vinil talna obloga nižje kakovosti. Temu že dolgo ni več tako. Napredne obdelovalne tehnike so poskrbele, da se so se vinilne talne obloge uvrstile v sam vrh kakovostnih gradbenih materialov. Ni čudno, da ga boste našli v frizerskih salonih, čakalnicah, domovih in celo galerijah.

Vrste vinilnih talnih oblog

Vaš dom lahko preoblečete v različne vrste vinilnih talnih oblog. Montaža je resnično enostavna, izbirate pa lahko med lepljenjem ali klik sistemom. Kadar boste vinil polagali na že obstoječo talno oblogo kot sta keramika in parket, je priporočena uporaba podložne gume, za hladne prostore, ki nimajo gretja pa vam svetujemo izbiro plute v kombinaciji z vinilom. Ta je namreč odličen izolator, zato vas pozimi ne bo več zeblo.

Kako izbrati popolno vinilno oblogo za vaš dom?

Če so vas prednosti, ki jih prinaša vinil prepričale, lahko stopite v akcijo in začnete z iskanjem popolnega izdelka za vaš dom. Preden izberete barve, oblike in dimenzije poiščite prodajalca, ki ponuja visoko kakovostne materiale z dolgo garancijsko dobo. Strokovnjaki iz podjetja Mansarda flooring vam bodo pri izbiri talne obloge z veseljem pomagali. Skupaj boste poiskali vinilno oblogo, ki bo barvno in energijsko usklajena s prostorom. Pozabite na odvečne skrbi, zaposleni iz podjetja bodo naročilo varno in hitro dostavili na vaš dom, brez težav pa vam bodo pomagali tudi pri polaganju. Pobrskajte po njihovi spletni strani in poiščite izdelek, ki bo ustrezal vašim željam in potrebam. Njihovi vinili so izjemno močni, vodoodporni, antibakterijski in antistatični. Izbirate lahko med več kot 100 barvami, dimenzijami in vzorci, na obloge pa boste dobili do kar 10 let garancije. Za kakršnokoli vprašanje so vam strokovnjaki iz podjetja Mansarda flooring vedno na voljo. Pokličite jih na telefonsko številko 031/ 554/ 815 ali pa jim napišite sporočilo preko kontaktnega obrazca.