Smrekova krema Smrekovit je popolnoma naravni izdelek, ki temelji na glavni sestavini – smrekovi smoli oz. smoli bosvelije v primeru Smrekovit 365 Alter. Več si preberite na naslovu: https://www.smrekovit.net/. Krema je oblikovana tako, da se hitro vpija v kožo, kar omogoča močno in dolgotrajno delovanje. Tako Smrekovit 365 kot tudi Smrekovit Ekstra, ki ima hladilni učinek, sta izdelana iz 100% naravnih sestavin rastlinskega izvora, pri čemer je 30% sestavin pridelanih ekološko. Ta dva dejstva potrjujeta certifikata Bio in Vegan. Smrekovo kremo Smrekovit 365 lahko uporabljate tudi v kombinaciji z Smrekovit oblogo.

Smrekovit

Glavna lastnost Smrekovit smrekovih mazil je, da so izdelana iz smrekove smole, ki se zmeša z maščobno osnovo. Zaradi tega so mazila na otip mastna in se težje absorbirajo v kožo kot smrekove kreme. Vendar so kljub temu popolnoma naravna. Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik se izdeluje že od leta 1990, ko je Ivo Konc v Naklem pri Kranju ustvaril prvo smrekovo mazilo, namenjeno trgu v tem delu Evrope. V enem letu se je zahvaljujoč učinkovitosti mazila, ki so jo prijatelji in znanci razširili, njegova priljubljenost razširila po vsej takratni Jugoslaviji. Tako smrekovo mazilo Smrekovit Klasik kot tudi smrekovo mazilo s hladilnim učinkom Smrekovit Ekstra sta izdelana iz 100% naravnih sestavin, pri čemer je vsaj 60% sestavin pridelanih ekološko, kar dokazujemo s pridobljenim Bio certifikatom. Smrekovit Klasik je mogoče uporabiti v kombinaciji s Smrekovit oblogo.

Smrekovit prehranska dopolnila so popolnoma naravni izdelki, namenjeni za notranjo uporabo, in njihova glavna sestavina je smrekova smola. Smrekovo smolo so že naši predniki uživali med svojimi dejavnostmi v gozdu, prav tako pa so jo uživala tudi starodavna ljudstva že pred 5000 leti pr. n. št. ter ameriški Indijanci. V okviru Smrekovit proizvajamo smrekovo oralno pršilo, ki je namenjeno težavam v ustni votlini, ter smrekove kapsule, ki so namenjene težavam prebavil in sečil. Posebej je vredno omeniti, da ima Smrekovit oralno pršilo certifikat Vegan, kar pomeni, da ne vsebuje nobenih živalskih sestavin in je primerno za tiste, ki sledijo veganskemu načinu življenja.