Odkrijte vznemirjenje novega adrenalinskega parka, ki je obogatil doživetje obiska Golte. Pustolovski park nudi razburljive atrakcije, ki čakajo na vse, ki si želijo preizkusiti svoj pogum in doživeti nepozabne avanture.

Adrenalinski užitki za vse generacije

Otroci in odrasli bodo deležni obilice zabave v novem adrenalinskem parku na Golteh. Pustolovski park je posebej primerne za otroke. Pustolovski park nudi priložnost za preizkus njihovih spretnosti, medtem ko bodo odrasli zagotovo začutili pospešeno bitje srca ob premagovanju izzivov pustolovskega parka. Preberite, kaj vse vključuje ta sveže odprt pustolovski park, ter zakaj bi morali Golte dodati na vrh seznama destinacij, ki jih zagotovo vredno obiskati. Pripravite se na nepozabno doživetje, polno adrenalina in avantur!

Pustolovski park

Golte so postale sinonim za nepozabno doživetje avanture in narave. Tisti, ki ljubijo svež zrak in v prostem času iščejo adrenalin, bodo v novem pustolovskem parku našli svoj raj. Pustolovski park vabi s plezanjem, spuščanjem po jeklenicah, prečenjem visokih mostov in še mnogo več, vse to v osupljivem gorskem okolju. Ne glede na to, ali ste doživeti avanturist ali pa začetnik v svetu adrenalinskih doživetij, zagotavljajo Golte obilico nepozabnih spominov.

Adrenalin v naravi

Odkrijte zakladnico avantur na Golteh, kjer lahko doživite, kako adrenalin požene kri po žilah ob plezanju in preizkušanju vaših meja udobja. Uživajte v oddihu na planoti Golte in se prepustite nepozabnim trenutkom v naravnem objemu, kjer se pustolovščina prepleta z osupljivo lepoto okolice. Golte so dosegljive na več načinov – z lastnim avtom ali z 8-minutno vožnjo z najdaljšo panoramsko nihalko v Sloveniji. Izbira je vaša, vsaka pa ponuja posebno doživetje. Pred vstopom na nihalko v Žekovcu preverite, ali so na spodnji blagajni na voljo ugodnosti za karte nihalke in adrenalinskega parka. Prihranki pri nakupu kart vam omogočajo, da še bolj uživate v vznemirjenju na Golteh.

Doživite raznolikost v adrenalinskem parku

Adrenalinski park na Golteh ponuja 6 prog s 57 različnimi adrenalinskimi elementi. Od šolske proge do naprednejših izzivov, park prinaša raznoliko doživetje za vse ljubitelje pustolovščin. Med sprehodom skozi park vas čaka vrsta razburljivih adrenalinskih elementov. Od hoje po vrveh do spusta po jeklenki, plezanja po mrežah in drugih izzivov, Golte obljubljajo nepozabno doživetje za vse generacije. S 6 različnimi progami, vsaka prilagojena določeni starostni skupini, bo vsak obiskovalec našel svoj izziv. Šolska proga je odlična za uvajanje, medtem ko se naprednejše proge razlikujejo glede na zahtevnost, primerno za otroke in odrasle.

Proge so razdeljene po barvah, kar označuje stopnjo zahtevnosti. Rumena proga za otroke nad 5 let, oranžna in zelena za otroke nad 7 let, modra za starejše od 10 let, in rdeča, ki predstavlja najzahtevnejšo progo. Vsaka barva prinaša svojevrstno doživetje. Za nakup vstopnic se lahko odločite na spodnji postaji panoramske nihalke v Žekovcu ali na recepciji hotela Montis, če prihajate z avtomobilom. Na voljo so posamezne vstopnice in družinske vstopnice, zato izberite možnost, ki ustreza vašim željam. Bodite pozorni na odpiralne čase, ki se lahko spreminjajo.

Adrenalinski park za otroke ponuja 2 ali 3 proge, medtem ko so zadnje 3 proge namenjene predvsem odraslim in starejšim otrokom. Kljub oznaki za otroke naj vas to ne zavede, saj bodo prve dve progi poskrbele za hitro bitje srca in pravo dozo adrenalina. Če se odpravljate z avtom, bodite pozorni na napotke navigacije, ki vas lahko zavedejo. Vpišite Wellness Hotel Montis kot destinacijo.

Okusne razvade na visoki nadmorski višini

Adrenalinski park vabi k pustolovščinam, a po njih bo gotovo sledila potreba po okusni nagradi. Golte ponujajo raznoliko kulinarično ponudbo, ki zadovolji še tako zahtevne želodčke. Med 11:00 in 16:00 uro se lahko odpravite v kavarno ali restavracijo hotela Montis, kjer vas čaka dnevno kosilo za 19€ na osebo. Za natančne informacije o ponudbi se obrnite na osebje hotela.

Krajši vzpon za dodaten užitek

Koča Trije ploti in istoimensko jezero v bližini nudita dodatno izbiro za okrepčilo. Pred vzponom preverite, ali koča obratuje, da boste lahko uživali v tradicionalnih planinskih dobrotah. Za ljubitelje tradicionalne planinske kuhinje je Mozirska koča prava izbira. Sledite označbam ob poti in se po spustu iz hotela odpravite do koče, kjer boste lahko uživali v enolončnicah, klobasah, štrukljih in drugih okusnih jedeh.