Nekaj najlepšega je, ko poleti uživamo zunaj na svežem zraku in si nekaj pripravimo za malico oziroma kosilo. Seveda to ne mislim, da znotraj umažemo kuhinjo in potem vse prinesemo ven na teraso ali vrt. Najboljša odločitev je, da zakurimo žar, saj so žari zelo popularni v poletnih mesecih. Nekateri še imajo vedno radi žare na oglje, drugi postajajo malo bolj moderni in imajo plinski žar. Plinski žari so sigurno najboljša odločitev. Najbolj kvalitetne dobite na tej strani https://furlan.si/prodajni_program/plinski-zari/

Vsi vemo, da žari na oglje niso najbolj primerni za vsak prostor. Poleg tega rabimo vedno drva in seveda oglje, kar pa nimamo vedno pri roki. Zato pa so tukaj plinski žari, ki so čist nekaj drugačnega. Tukaj rabimo samo plin, ki ga imamo skoraj vsi doma. Prav tako, če nimamo doma plina si lahko eno jeklenko kupimo in jo bomo imeli res dolgo časa. Plinski žari so primerni za vsak prostor, so zelo praktični in prenosljivi. Naložimo ga v avto in odhitimo na en lep prostor ter si pripravimo jedi. Lahko izbiramo med različnimi plinskimi žari. Če nimamo dovolj prostora za shranjevanje je najboljši namizni plinski žar, lahko pa malo večjega, ki je tako velik, da poleg njega stojimo.

plinski žari

Plinski žari imajo kar ogromno prednosti. Poleg tega ne rabite kuriti, kar pomeni, da je plošča hitreje vroča in piknik se lahko začne hitreje. Tudi samo čiščenje je hitrejše in bolj enostavno. Ploščo samo pobrišete s krpo, ohladite sam žar ter ga že lahko pospravite. Res, da so ti žari malo dražji, ampak vedite, da je kvaliteta sigurno boljša. Žari na oglje imajo kuhališče včasih tiste rešetke, ki se znajo čez čas zviniti. Zato pa so plinski žari dosti bolj kvalitetni in hitrejši. Hrana je enako dobra, mogoče še bolj sočna. Prav tako lahko pečete vse kar vam srce poželi.