Če imate nastanitve ali oddajate prostore, lokal in sobe, se soočate z izzivi, katere rešuje podjetje Optimaplus Booking tukaj https://www.optimaplusbooking.com/ in vam olajša poslovanje ter pospeši prodajo. Turizem je zadnja leta postal izziv in vsako leto se pravila spreminjajo, zato se marsikdo težko znajde v teh časih. Vse se digitalizira, na kar je to podjetje pripravljeno in vam pomaga pridobiti stranke ter prodati nastanitve, da boste imeli še vedno dober zaslužek. Paket, kako delajo za vas, si sestavite sami ali pa se odločate za to, da podjetje obračuna procente od prodanih nastanitev za svoje plačilo. To je nova oblika sodelovanja, ki se vedno bolj uporablja v marketingu in prodaji.

oddaja apartmajev

To podjetje se ukvarja z optimizacijo prodajnih kanalov Booking.com in Airbnb ter z implementacijo channel managerja. Postavijo vam lahko tudi spletno stran in skrbijo za marketing na družbenih omrežjih. Naredijo vam lahko novo vizualno podobo vaše nastanitve in tudi posnamejo nove fotografije, ki so zelo nazorne ter privlačne za goste.

Dejansko vam pomagajo pri vsem, saj vam lahko postavijo novo cenovno politiko in svetujejo pri uskladitvi cen in različnih vaših ter drugih cenikov, kateri so največkrat vezani na različne pogoje odpovedi. Potrudijo se, da vam uredijo elektronsko knjigo gostov in elektronsko prijavo za goste ter elektronsko davčno blagajno. Ker so specializirana agencija za oddajo apartmajev in ostalih nastanitev, vedo, kako to narediti na način, da boste želi uspeh in dobiček, kot ga še niste imeli do zdaj.

V podjetju strokovnjaki pravijo, da je razlika dejansko v detajlih. V tem je umetnost prodaje in uspeha, ki ga imajo s svojimi strankami. Zato tudi nekatere nastanitve dobivajo več rezervacij, kot druge, ker so drugače organizirane in vidne na družbenih omrežjih. Vsekakor vam bodo pomagali premagati konkurenco. Če vas zanima poslovanje vaših apartmajev na višjem nivoju, ste na pravem naslovu. Najbolje je, da podjetje najamete pred konkurenco in ste na tem področju prvi.