svinčniki

Na promocijskih dogodkih za velik vtis poskrbijo podjetja, ki v svoj promocijski material ne pozabijo vključiti
tudi tistega za najmlajše. Nakup svinčnikov je cenovno zelo ugodno promocijsko darilo, v očeh vaših
potencialnih kupcev, pa sigurno velik doprinos, da si vas zapolnijo. Otroci obožujejo risanje, ustvarjanje ter podobne aktivnosti, zato so svinčniki idealna izbira za sproščanje njihove domišljije. Svinčniki in barvice bodo otrokom z bogato paleto barv, pričarale vesele urice ustvarjanja, sproščanja in sprostitve.

svinčniki

Svinčniki so vsekakor zelo koristni za naše najmlajše. Z risanjem in ustvarjanjem se otrokom spodbuja domišljijo
in kreativnost, izboljšuje koordinacija, ustvarjalnost in pozornost. Otroci so vedno veseli daril kot so svinčniki, barvice ali voščenke. Ti predmeti sodijo med cenovno zelo ugodna promocijska darila z velikim učinkom,
saj se podjetja pogosto odločajo za nakup. Vsi otroških izdelki morajo biti trpežni, varni ter izdelani v skladu
z zakonskimi zahtevami in varnostnimi priporočili.

Kdaj so svinčniki idealni izbor?

Če načrtujete delavnice za otroke, otroški tabor ali drugi dogodek, kjer bodo prisotni tudi otroci, bodo svinčniki idealni pripomoček. Prav tako, bodo k dobremu vtisu prispevali na dogodku za odrasle, kjer boste otrokom namenili otroški kotiček. Vaši potencialni kupci bodo svoj čas in pozornost popolnoma namenili predstavitvi vaše ponudbe, saj se bodo njihovi otroci  zabavali z ustvarjanjem. Otroški kotiček se pojavlja v vedno več restavracijah. Kot lastnik restavracije veste, da je stranko težko dobiti, še težje pa obdržati, zato je zelo pomembna celota ponujena storitev. Dober vtis lahko naredite že s tem, da opremite otroški kotiček z našimi svinčniki. Med tem, kose bodo otroci zamotili z risanjem in ustvarjanjem, bodo starši v miru pojedli.  Kot vidimo so nepogrešljivi pripomoček vsakega otroškega kotička.

Ekipa podjetja Agaric, vam bo pri izboru izdelkov, z veseljem priskočila na pomoč s svetovanjem ali oblikovanjem grafične podobe, ki ste jo predvideli za krasitev vašega promocijskega materiala, ki bo namenjen najmlajšim.
V ponudbi vam omogočajo različne načine znamčenja. Izbira podjetja Agaric za poslovnega partnerja vaših promocijskih materialov,  pomeni, da ste se odločili za kakovost, inovativnost, zanesljivost in celovit pristop. Namesto vas bodo poskrbeli za vse podrobnosti, da bo vaš promocijski material, pravi za izbrano priložnost
in ciljno skupino prejemnikov.

Promocijski svinčniki so posebej namenjeni promociji raznih ustanov, podjetij in dejavnosti ter različnih dogodkov. V ponudi se nahaja bogata paleta izbora barv, na vse svinčnike pa se lahko po vaši želji natisne ali gravira vaš logotip, blagovna znamka in drugo. Prepričani smo, da se bo za vsakega našla barva, ki bo sovpadala s celotnim logotipom in grafično podobo podjetja.
Izjemnega pomena je, da pri izboru promocijskega materiala za vaše podjetje, sovpadate z zasnovano grafično podobo, saj to zelo vpliva na učinkovitost promocijskega materiala. Prav tako je pomembno, da so vaši promocijski svinčniki, barvno in materialno usklajeni z zgodbo vašega podjetja ali vašo blagovno znamko.

svinčniki

Poslovna darila

Pred leti je veljalo, da so bila promocijska darila najpogosteje aktualna na koncu koledarskega leta. Takrat je bil čas, ko so podjetja obdarovala svoje poslovne partnerje in svoje zaposlene. Z leti je na trgu konkurenca med podjetji bliskovito rasla in propaganda in prepoznavnost, sta postali skoraj obvezni del podjetja, za ohranjanje mesta na trgu. V sedanjem času lahko izbiramo med zelo pestro ponudbo promocijskih izdelkov, vendar
je potrebno dobro razmisliti za katero ciljno skupino, v kakšni obliki, s kakšnim namenom in za katero priložnost potrebujemo promocijsko darilo? Po nasvetu strokovnjakov iz področja marketinga, bi morali izbrati promocijska darila, ki niso samo lepa na pogled, ampak so predvsem uporabna in praktična. Ob predstavitvah podjetja na sejmih, prireditvah, raznih delavnicah in predavanjih, so svinčniki že nekako tradicionalno in pričakovano poslovno darilo. Ob svinčniku je smiselno podariti še kak drug  promocijski izdelek, ki bi pripomogel,
da udeleženci, potencialne nove stranke in poslovni partnerji lažje in uspešneje sodelujejo na vaši predstavitvi. Nikar ne pozabite razdeliti promocijski material tudi med svoje zaposlene, saj so najpomembnejša javnost za vsa uspešna podjetja.

Poslovna darila so najbolj učinkovita prodajna orodja

Po zadnjih ameriških raziskavah, so se pri vseh generacijah poslovna darila izkazala, kot zelo učinkovit ambasador vaše blagovne znamke in podjetja. Bistvo poslovnega darila bo dosežena, ko boste uspeli predmet promocije vključiti v uporabnost v vsakdanjem življenju. Torej mora darilo biti ustvarjeno in izbrano, da z njim prejemnika navdušimo in razveselimo na osebni ravni. Še bolj učinkovita in prijazna bo promocija, s katero uspete vstopiti v privatno sfero vaše stranke. Na prejemnike poslovnih daril naj bi blagodejno delovale tri lastnosti: uporabnost, trend in zabava.

Zato vas vabimo, da prebrskate  med bogato ponudbo, ki jo sestavljajo svinčniki, barvice, voščenke ter ogromni drugi promocijski predmeti. Stopite v stik z ekipo strokovnjakov, zaupajte jim vaše želje in potrebe. Potrudili se bodo, da vam pomagajo pri izboru promocijskega materiala, kateri bo dobro zastopal vašo blagovno znamko, podjetje, dogodek ali prireditev. In nikar ne pozabite na naše najmlajše, saj so naša prihodnost.