Omara lahko rečem, da je neki pomemben kos pohištva, ker drugače kam bomo pa dali oblačila. Je pa seveda tudi pomembno samo urejanje omare, ker tako bomo vedno vedeli kje je kaj in tudi tista oblačila, ki jih ne nosimo dali vstran. Samo urejanje je mogoče tudi z različnimi pripomočki, tako smo tudi prepričani, da je pa vse urejeno in, da bomo stvar, ko si jo bomo hoteli oblečti tudi našli.

omara

Nekateri imamo v omarah več oblačil in vsega drugega, kot pa ostali. Da pa nam kaj kmalu ne začne zmanjkovati prostora pa je pomembno, da je naša omara vedno urejena. To si lahko tudi naredimo s pomočjo škatel in kakšnih obešalnikov. Prav tako si vsak tudi drugače zloži oblačila. Na primer nekaj ljudi si jih zlaga tudi po barvah. Potem pa jih je večina tudi navajena, da si jih pa zlaga po kosih istih oblačil. Na primer kratke majice skupaj, kratke hlače skupaj in tako dalje. Kakorkoli je vam ljubše tako si vi to delajte in zlagajte. Vsaka omara je drugačna, saj ne najdete v vsaki vseh enakih kosov oblačil. Boste pa videli kako lepo je živeti s urejeno in čisto omaro.

Omara nam res mogoče zasede veliko prostora v določenem prostoru v domu, ampak lahko rečemo, da moramo imeti vsaj eno, da nekam damo vsa naša oblačila. Po navadi ima tako ali tako vsak družinski član svojo omaro, včasih se pa tudi zgodi da to ni mogoče. Kakorkoli že pa z leti veliko oblačil nehamo nositi in zato moramo vsake toliko narediti tudi tako imenovano čistko. Tako se lahko znebimo nepotrebnim oblačil oziroma tistega, kar ne nosimo. Tako potem naredimo prostor za nova oblačila in za tista, ki jih bomo še dalje nosili. Kakorkoli že pa si tudi vi kupite svojo omaro, ki jo dobite v vseh možnih velikostih.