Če iščete sončna očala, da bi si zaščitil oči pre neprijetnimi sončnimi žarki, so lesena očala prava izbira, prav tako pa so ekološka in boljša za naravo in prijazna okolju. Dobro ponudbo lahko najdete na spletni strani Unikatna Slovenija: https://unikatna-slovenija.si/kategorija-izdelka/leseni-nakit/lesena-ocala/ . Njihova lesena očala so izdelana ročno in nudijo 4 različne modele različnih vrst lesa in prav tako sledijo novim trendom ter nudijo brezčasen videz. Izdelana so iz 100% naravnega lesa leče pa so na voljo v različnih barvah z UVA in UVB zaščito in so dobre kvalitete po solidnih cenah.

lesena očala

Lesena očala so zadnje nekaj let postale pravi hit, prav tako pa iz lesa izdelujejo tudi lesene metuljčke, lesene kravate in še kaj bi se našlo za določene dogodke. Ta očala niso iz kitajske in slabega materiala, ampak so vrhunske kvalitete, ki jih lahko naročite preko interneta in jih dobite v posebej priloženi ročno izdelani leseni škatlici za njihovo shranjevanje. Zraven vam pripada tudi krpica za čiščenje za lesena očala. Če boste za njih lepo skrbeli, vam jih ne bo treba menjati še kar nekaj sezon. Lahko jih seveda uporabljate tudi pozimi, ko sije sonce in je težko imeti oči na cesti.

Zakaj ne bi sledili modnim trendom in si tudi sami zagotovili lesa očala o katerih se zadnje čase toliko govori. Poleg tega da so okolju prijazne dobro ščitijo vaše oči pred uv žarki, zato si že danes naročite svoja lesena očala. Nekaterim se bo po moje zdelo čudno zakaj so vaša očala lesena, vendar se ne ozirajte na njihova mnenja ampak delajte in nosite to kar vam paše in kar vam je všeč. Mnenja drugih niso pomembna, če uživate v tem kar delate. Prav tako pa je dan danes toliko čudnih mod, da če tudi se boste oblekli kot klovn bo to normalno, saj so ljudje začeli razumeti da ima vsak drugačne želje in potrebe.