Želite podariti izviren promocijski pisarniški pripomoček, ki bo prišel prav čisto vsakemu? Mnogi ne pomislijo, ampak za svoje stranke in poslovne partnerje je prava odločitev nekaj, kar bo popestrilo njihov vsakdan, njihovo pisarno, predvsem pa zapiske. Vsak potrebuje nekaj pisanega v svojem delovnem okolju, kar pomeni, da ni boljše izbire od markerjev, kateri niso samo estetski dodatek ampak tudi izredno uporaben pripomoček. Če potrebujete izviren in poseben promocijski pripomoček, obiščite spletno stran Pisala.si, kjer vas čakajo kvalitetni markerji.

Zakaj so markerji tako posebni?

Ko človek pomisli na markerje se pogosto spomni na šolske klopi. Veliko nas je takšnih, ki smo zapiske radi pisali samo zato, da smo lahko uporabili markerje vseh možnih barv. Ravno to nam pove, da so markerji izjemno priročni za označevanje pomembnih delov v besedilu, kot pripomoček za učenje, ali preprosto za poudarjanje tistega, na kar se mora bralec besedila ali dokumenta še posebej osredotočiti. Že pri čisto majhnih otrocih je znano, da se njihovi možgančki začnejo odzivati na žive barve in ne pastelne. Ravno tako so narejeni možgani odraslega človeka. Naši možgani se namreč neverjetno odzivajo na barvne dražljaje, saj naše oči kar vleče k tistemu delu besedila. Markerji nam torej pomagajo pritegniti pozornost.

Markerji

Z barvami do učinkovitega učenja

Raziskave so pokazale, da barve močno vplivajo na človeka. Na primer, dokazano je, da barve povečajo razumevanje prebranega do kar 73 %. Prav tako pospešijo učenje in pomnjenje prebranega od 55 % do 78 %, kar je neverjetno veliko. Zaradi ustvarjanja kontrasta pa izboljšajo berljivost in čitljivost do 40 %.

Lahko smo prepričani, da zapisane številke ne lažejo, saj imajo barve velik vpliv na našo sposobnost procesiranja in pomnjenja informacij. S pomočjo markerjev lahko svojim strankam in partnerjem podarite orodje, ki jim bo pomagalo pri učinkovitosti in produktivnosti.

Promocijski markerji so idealno darilo

Vsako podjetje širi svoja poznanstva z promocijskim materialom, vse od konferenc do delavnic in drugih dogodkov. Morda se sprašujete zakaj markerji kot promocijski material. Odgovor je preprost – če želite podariti neobičajno, a vsekakor izjemno uporabno pisarniško promocijsko darilo, izberite kvalitetne markerje, kot so na primer markerji podjetja Pisala.si, saj so kakovostni, pokrovčki lepo ležijo na markerjih, kar pa je zelo pomembno, lahko izbirate med različnimi oblikami in barvami, ponujajo pa tudi dovolj površine za označevanje.

Podarite markerje in omogočite svojim strankam, da vnesejo barvitost v svoje delovno okolje. S tem preprostim, a učinkovitimi pisarniškim pripomočkom boste pomagali izboljšati njihovo produktivnost, obenem pa povečali prepoznavnost svoje blagovne znamke. Markerji so več kot le pisarniški pripomoček – so orodje za izboljšanje učenja, pomnjenja in osredotočenosti. So prava izbira za prav vsakega, zato nikar ne dvomite v njihovo učinkovitost!