Ko pride poletje imamo vsi probleme z muhami, komarji in razni drugi mrčes ki vsili svoj vstop v stanovanje in nas tako moti pri opravilih, počitku, spanju in nam zamaže stene z iztrebki ali pa ko jih ubijemo. Tudi, če bomo vedno za sabo zapirali vrata bodo našli vhod notri čez kakšno okno ki je lahko še tako malo odprto in nas samo še jezijo. Za take zadeve so komarniki nepogrešljivi v vsakem domu saj nas komarniki ščitijo pred vstopanjem nezaželenih pitij v naše stanovanje.

komarniki

Komarniki so zelo enostavni za nastavitev v stanovanja in jih lahko nastavimo na vsako okno in vrata če želimo in se tako rešimo problemov kot so nezaželeno brenčanje komarjev nad našimi ušesi. Ko se odločimo da so edina rešitev samo še komarniki moramo najprej izračunati kako velike rabimo in na kakšen način si želimo, da so naši komarniki. Lahko so tako, da jih namestimo in jih imamo gor za vedno ali pa take, ki jih lahko dvignemo in jih naprimer pozimi nimamo gor saj takrat načeloma komarjev in drugih majhnih bitij ni. So zelo trpežni, cene pa so tudi različne glede na to za kakšnega se odločite. Drsni komarniki so zelo priporočljivi za kakšne balkone, terase ali pa večja okna.

Z komarniki boste lahko imeli vedno odprta okna in spali boste lahko v miru zato si le hitro naročite tudi enega zase, da ne boste v strahu kdaj bo kaj priletelo v sobo in boste vedno morali ugašati luči in telefone saj velikokrat pridejo notri zaradi svetlobe, ki jo oddajamo. Sezona mrčesa se je že začela zato si še hitro naročite svoje, da boste zavarovani do konca poletja. Trgovina Interalta vam ponuja različne vrte rolo komarnikov, drsnih komarnikov ali pa fiksnih, kar si želite, za vas imajo vse. Lahko jih obiščete ali jim pišete, da vam svetujejo oni kaj bo bolje če ste sami v dilemah.