Preden se dve osebi poročita je navada, da se priredi zabavo za vsakega posebej posebej. Imenujemo ju fantovščina in dekliščine. Pri tem potrebujemo izvirne ideje za fantovščino in dekliščino, da lahko to poteka tako kot treba, saj je to zadnji večer, ko ste še ”samski” oziroma niste v zakonski zvezi. Seveda to ne pomeni, da po poroki ne smete imeti takih večerov ter se zabavati, ampak to je le neka navada, ki poveže prijatelje in se lahko skupaj družijo, ter delajo to kar jih veseli. Dobre ideje za fantovščino in dekliščino lahko najdete na spletni strani Študentska trgovina, kjer imate polno zabavnih izdelkov in daril katera bodo nasmejala prav vsakega in prinesla polno pozitivne energije. To bodo nepozabni spomini, zato naredite še kakšno skupno slikico, da se boste lahko spomnili na njih in se na starejša leta tudi malo nasmejali.

Ideje za fantovščino sicer niso tako zelo težke, saj so ponavadi moški veseli že samo ob dobri druži in kakšnem hladnem pivu. Ni potrebno veliko, da se lahko zabavajo in imajo lepo. Na primer v študentski trgovini imate pod kategorijo ideje za fantovščino kakšno zanimivo pivsko čelado v raznih barvah, žirafe, megafone, konfete, pivske igre človek ne jezi se, šah z vinskimi pripomočki, poker plastične karte, lisice, napihljive lutke, razni kozarčki, zvončki, skodelice in še pa še idej je tem. Le pobrskajte malo na njihovi spletni strani in si hitro zagotovite kakšen izdelek, saj so hitro razprodani, ker so res zabavni in primerni za take vrste zabav.

Torej zdaj veste kje pobrskati za ideje za fantovščino, ko boste rabili. Pa tudi, če ne boste nič kupili, še vedno se imate lahko zelo dobro s samo pijačo in dobro družbo, samo, da ni dolgočasno. Če pa boste kupili kakšne pripomočke, pa bo zabava samo še toliko bolj zabavna in zanimiva.