Avto preproge so izdelek slovenskega podjetja Gledring. Več o njih lahko najdete tu http://www.withcar.si/ponudba/gumi-tepihi. Narejene so natančno po merah avtomobilov in z visoki robovi nudijo najboljšo talno zaščito vašega avtomobila. Gumi tepihi so opremljeni z originalnimi pritrdilnimi čepi, ki skrbijo, da se avto preproge ne premikajo prosto ali se pomaknejo pod stopalke avtomobila, kar je lahko zelo nevarno. Materiali, ki se uporabljajo pri proizvodnji so človeku prijazni. Avto preproge so zato prijetnega vonja in brez kakršnih koli strupenih primesi. Ustrezajo vsem evropskim direktivam in zakonom, ki veljajo v avtomobilski industriji. Avto preproge imajo vse certifikate vključno z EKO certifikatom. Gledring tepihi so namreč narejeni iz naravne mehke gume, ki vam bo nudila močan oprijem pod nogami.

avto preproge

Gumi tepihi Gledring so narejeni precizno in nudijo popolno prilagajanje v vašem vozilu. Mere Gledringov so avtorsko delo, saj podjetje vse oblike naredi samo in za njih tudi odgovarja. Podjetje Gledring je za gumi tepihe prejelo prestižno nagrado za kakovost in design AutoBild, ki je največja Evropska avtomobilistična revija, ki postavlja visoke standarde kakovosti. Nagrada AutoBild odraža inovativnost, dizajn in kakovostno izdelavo gumi tepihov, kar prepoznajo številni uporabniki po širnem Svetu.

Avto preproge Gledring so prilagojene hitri in enostavni negi z namenskim EKO čistilom za suho pranje Gledring ali visokotlačnim čistilcem. Čiščenje preprog še nikoli ni bilo tako enostavno. Skrb za okolje pomeni tudi izdelava visoko kakovostnih gumi tepihov. Življenjska doba gumi tepihov Gledring je v lastni robotski simulaciji pokazala 40% daljšo življenjsko dobo kot pri konkurenčni gumi preprogi. To pomeni, da so gumi tepihi Gledring v vašem vozilu bistveno dlje in ne čutite potrebe po menjavi. Ker so gumi tepihi narejeni iz naravne kavčukove gume so primerni za recikliranje, saj se odvržen izdelek ali odpadek iz proizvodnje zmelje in nato vrne v druge proizvode. Avto preproge Gledring so proizvedene v Sloveniji, znanje in tradicija gumi izdelkov pa segajo že v leto 1949.